Εταιρικό Προφίλ

AVANTES

Η εταιρια μας ιδρυθηκε και αρχισε τη λειτουργία της στη Λευκωσία σαν Γραφείο Έρευνας  και Ασφάλεια (Αρ.Γ/0075/2013Α) και για Έρευνα (ΓΕ/0024/2013Α) το 1988. Ιδρυτής της Εταιρείας είναι ο κ. Άγγελος Ούλουπης. (Σύμβουλος Ασφαλείας και εγκεκριμένος Εκπαιδευτής (Νόμος 125(1) του 2007).

Ονομάστηκε επίσημα σαν Avantes Detective & Security Co Ltd to 1991. To όνομα προέρχεται από την Αβαλίδα, η αρχαία ονομασία της σημερινής Εύβοιας.  Αβάντες ηταν οι κάτοικοι της, οι οποίοι ήταν λίγοι και πολύ καλοί πολεμιστές. Ο Όμηρος αναφέρει στη Ιλιαδα ότι είχαν λάβει μέρος στον τρωικό πόλεμο με 40 πλοία.

Το 1992 ανοίξαμε δεύτερο γραφείο στη Λεμεσό και επίσης ιδρύσαμε την ειδική ομάδα  για να αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές, υποθέσεις ή φυλάξεις υψίστης σημασίας στην Κύπρο και το Εξωτερικό. Το 1998 η Εταιρεία μας μετά τις ενδεδειγμένες διαδικασίες και συστάσεις εγκρίθηκε και έγινε μέλος στον μεγαλύτερο Οργανισμό Ασφαλείας W.A.D. 

Το 1998 η Εταιρεία μας πρωτοπορώντας εισήγαγε για πρώτη φορά στην Κύπρο τα ηλεκτρονικά μηχανήματα αντιπαρακολούθησης και καταρτισμένους χειριστές. Οργανώσαμε τη σχετική υπηρεσία εξυπηρέτησης των πελατών για ανίχνευση κοριακών συστημάτων παρακολούθησης σε: τηλέφωνα, φαξ, χώρους, αυτοκίνητα, Η/Υ, εγκαταστάσεις εργασίας κ.α.

Το 2008 η Εταιρεία μας άνοιξε γραφείο με το ίδιο όνομα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η Εταιρεία μας με τις επαφές και δραστηριότητες της στο εξωτερικό έχει τη δυνατότητα της συνεχής επιμόρφωσης του προσωπικού της σε νέα συστήματα για θέματα  Έρευνας και Ασφάλειας. Το Προσωπικό της Εταιρείας μας έχει εργαστεί και δραστηριοποιηθεί σε περισσότερες από 50 χώρες στο εξωτερικό.

Αναλάβαμε και εξυπηρετήσαμε στην Κύπρο και στο εξωτερικό φυσικά πρόσωπα, Οργανισμούς π.χ. Δημαρχεία, Στρατό, Εκκλησία, Υπουργεία, Εταιρείες, Σχολές και Πανεπιστήμια, Υπουργεία ξένων χωρών,  Αραβικές Πρεσβείες και την προστασία πρώην Προέδρου των Η.Π.Α. Αναλάβαμε πάνω από 10 ιδιαίτερα δύσκολες αποστολές στη Κύπρο, Λίβανο ,Συρία, Ιορδανία, Αίγυπτο, Λιβύη, Μαρόκο, Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα, Ιταλία, που είχαν σχέση με ανεύρεση προσώπων, παιδιών, μεταφορά χρυσού και χρημάτων, VIP συνοδεία – προστασία πλοίου με λαθρομετανάστες (από κυβέρνηση στο εξωτερικό).

Μέλος της Εταιρείας μας παρουσιαστηκε σε σειρά τηλεοπτικών και άλλων μέσων ενημέρωσης για πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινου σε θέματα τεχνολογίας και ασφαλείας.

Από μέλοι της Εταιρείας μας έγιναν μελέτες για θέματα ασφαλείας και τεχνολογίας σε ιδιώτες επιχειρηματίες Κύπρο και Εξωτερικό, πολιτικούς, κόμματα, κυβερνητικούς παράγοντες κ.α.  Και πάλι πρωτοπορώντας η Εταιρεία μας εφαρμόζει στην Κύπρο από το 2011 το καινούργιο σύστημα Ασφαλείας CPS CLOSED PATROL SERVICES, το οποίο αποδείχτηκε εξίσου αποτελεσματικό και αξιόπιστο για της υπηρεσίες φύλαξης και έλεγχων των χώρων. Τονίζετε ιδιαιτέρως ότι το  CPS CLOSED PATROL SERVICES είναι δική μας έμπνευση.  Σχεδιάστηκε,  οργανώθηκε και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Νέα Υόρκη από τον Διευθυντή και άλλο μέλος του προσωπικού της Εταιρείας ΑVANTES.  Το σύστημα εγκρίθηκε από Στρατιωτικούς στο εξωτερικό, την Αστυνομία στην Κύπρο και άλλους ειδικούς. Πωλήθηκε σε σημαντικές χώρες στο εξωτερικό.

Με την πάροδο  του χρόνου η Εταιρεία μας απέκτησε ένα μεγάλο όνομα, μεγαλύτερο από το μέγεθος της.  Είμαστε περήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τον κάθε πελάτη μας με σεβασμό και επαγγελματισμό.